Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

10 oktober 07.06, Sammanfattning natt, Värmlands län

Sammanfattning av delar ur nattens händelser i länet.

SUNNE, Gräsmark, inkommen anmälan om att en man har sett personer i sin trädgård, När han går ut för att kontrollera detta blir han slagen i huvudet med okänt föremål så ett mindre blodvite uppstod. PTRL blir beordrad till platsen och i anslutningen till brottsplatsen påträffas en bil som är anmäld stulen. Två män är i bilen och de två grips. Arbete påbörjat för att knyta männen till misshandeln. Männen misstänks även för narkotikabrott och tillgrepp av fortskaffningsmedel Båda anhållna och körda till Karlstad.

KARLSTAD, Inkommen uppgift om att två personer rör sig inne på solareturens omr på Spårgatan Karlstad. Två personer kontrollerade i anslutning till platsen.. De två är misstänkta för stöld.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen