Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 11 oktober 07:23

10 oktober 15.10, Mord/dråp, Svenljunga

I samhället Hillared, Svenljunga kommun har det anträffats en avliden person i en bostad. Polis och ambulans larmades till adressen.

När polispatrullen kom till platsen så fanns det omständigheter i ärendet gör att polisen har inlett en förundersökning rörande mord/dråp. I anslutning till bostaden fanns det ytterligare personer som kommer att höras om omständigheterna kring vad som hänt på platsen. De fem personerna som befann sig i närområdet är samtliga hämtade till förhör. De kommer att höras vad dom vet vad som hänt på platsen.
Mannen är ännu ej identifierad.

Polis har spärrat av den aktuella bostaden och inväntar tekniker. Polisen kommer också att genomföra  dörrknackning i området.

I övrigt finns det inga andra uppgifter i den nu pågende förundersökningen. 
Händelsen kommer att uppdateras så snart det finns fler uppgifter i ärendet.

Uppdatering kl 20:40. Den avlidna mannen är i 30 års åldern och anhöriga är underrättade. Utredningen fortgår med teknisk undersökning på plats och förhör med övriga personer.

Det finns ännu ingen ny uppdatering rörande övriga omständigheter i ärendet.

Texten uppdateras så snart finns fler uppgifter i ärendet.

Uppdatering 07.15 2018-10-11
Ärendet är öäverlämnat till grova brott i Borås. Ett flertal personer är hörda under kvällen/natten och ingen person är frihetsberövad. I nuläget är dödsorsaken okänd och polisen avvaktar obduktionen för att kunna fastställa vad som hänt.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen