Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 10 oktober 17:11

10 oktober 15.21, Arbetsplatsolycka, Säffle

En olycka har skett i Sundstorp.

SOS-Alarm meddelar att en man som arbetat med något på en adress i Sundstorp har fått cement eller betong över sig. Detta skall ha fallit från en relativt hög höjd enligt SOS-Alarm.

I nuläget finns det ingen ytterligare information i ärendet men uppdatering kommer att ske snart det finns mer information.

UPPDATERING kl.16.42

Som tur är blev mannen, som är i 40-årsåldern, inte allvarligt skadad utan fick enbart skrapsår. Han behövde inte följa med ambulansen.

Det finns fortfarande inga detaljer om vad som har hänt.

UPPDATERING kl 17.09

En cementbil har pumpat ut cement i samband med gjutning och en koppling till cementröret har då lossnat och kopllingen samt en del cement har träffat mannen i huvudet. Som väl var hade mannen hjälm på sig vilket fick till följd att mannen bara fick lindriga skador.

En anmälan kommer att upprättas men i nuläget finns det ingen person misstänkt.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen