Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 10 oktober 21:55

10 oktober 17.41, Misshandel, Norrköping

Man misshandlad i Vasaparken.

17.05 Det kom larm om bråk vid Vasaparken, nära Södra Promenaden i höjd med tingsrätten. Vittnen hade mött en skadad man, som skulle ha misshandlats med ett tillhygge. Flera polispatruller larmades ut till platsen.

17.13 Polis på plats. Ambulanspersonal tog hand om mannen, som var vaken och talbar. Han är i 30-årsåldern.

17.27  Polisen påbörjade avspärrning av delar av Vasaparken för teknisk undersökning. Misshandeln ska ha skett nära sommarcaféet i parken.

Dessutom arbetade patrullerna med att prata med folk på platsen för att försöka ta reda på vad som har hänt. Mannen ska ha misshandlats av flera personer, någon av dem ska ha använt ett tillhygge.

Ingen är gripen i nuläget.

19.25 Polisen har gripit en man i 20-årsåldern. Han greps på Hagebygatan, vid bron som går över Söderleden, vid 18-tiden. Det var vittnesuppgifter som ledde fram till gripandet. Mannen är misstänkt för försök till mord.

19.54 Avspärrningen var hävd.

20.57 Efter förhör fattade åklagare beslut om att mannen ska anhållas. Ärendet leds därmed nu av åklagare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen