Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

11 oktober 04.53, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Mycket lugn natt i länet

22.00 Vårstasrondellen Huskvarna. Under någon timma var det en del trafikstörningar i rondellen på grund av en mycket lång lastbilstransport. En vinge till ett vindkraftverk skulle transporteras från Danmark till Göteborg. Vingen var hela 65 meter lång och det gick åt ett specialfordon för denna transport. Chauffören, tillsammans med vägtransportledare jobbade för att få runt ekipaget i rondellen.

01:57 Brogatan Nässjö. Patrullen kontrollerade en personbilsförare på Brogatan i Nässjö. Det visade sig att föraren, en man född 1955 var berusad och att han saknade körkort. Eftersom mannen vid tidigare tillfällen gjort sig skyldig till olika trafikbrott beslutades att ta mannens bil i beslag för att förhindra fortsatta körningar. Mannen fick följa med polisen för provtagning, och frigav efter detta. Mannen är nu misstänkt för grov olovlig körning samt rattfylleri.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen