Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

11 oktober 14.39, Stöld, Hässleholm

Stöld i bostad, åldringsbrott, Drottninggatan.

Polispatrull skickas till Drottninggatan med anledning av stöld i en bostad. En dam i 80-års åldern uppger att en man stått vid hennes port när hon kommit hem. Mannen har haft en mapp i handen, och åkt med damen i hissen till hennes våningsplan. Mannen har uppgett för damen att han skulle kontrollera hennes proppskåp. Väl inne i lägenheten har han bett henne att hålla en sladd i köket, under tiden han kontrollerar proppskåpet i hallen. Damen har dock anat oråd, och gått för att kontrollera mannen. Hon finner honom då inne i sitt sovrum med en tygkasse, och i den finns hennes smyckesskrin. Vid konfrontation lämnar mannen, och damen ringer polis.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen