Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 11 oktober 17:54

11 oktober 15.29, Rån, Eskilstuna

Butiksrån i Eskilstuna.

14.33 Polisen tog emot ett överfallslarm från en butik på Tivoliallén, vid Carlaplan i Eskilstuna. Flera polispatruller samt väktare åkte till platsen. Enligt uppgift hade maskerade personer setts springa från platsen.

14.36 Polis på plats. När polis kommer fram fanns inga misstänkta gärningspersoner kvar på platsen. Arbetet med att utreda vad som har hänt påbörjas.

14.50 Händelsen rubriceras just nu som rån och polisen arbetar med att spåra de misstänkta personerna. Bland annat finns polishundar i området och polisens tekniker är på väg till platsen.

Polisen är angelägen att komma i kontakt med vittnen eller andra som gjort iakttagelser. Vittnen ombeds att ta kontakt med polisen på plats eller ringa 114 14, alternativt 112.

UPPDATERING:

17.18 Polisens tekniker är klara på platsen och avspärrningarna har hävts. Det är i nuläget oklart exakt vad som har stulits.

Händelsen rubriceras som rån. Ingen person ska ha skadats fysiskt vid rånet.

I nuläget har polisen ingen person misstänkt för rånet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen