Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 oktober 05.50, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Ulla Brehm.

23.52 Mariestad, drograttfylleri m.m.
I Lugnås stoppas en bil för kontroll. Förare är en man i 45-årsåldern som saknar körkort. Han misstänks också vara påverkad av narkotika och tas därför med för provtagning. Han rapporteras för grov olovlig körning samt drograttfylleri.

00.08 Trollhättan, inbrott i butik
På Magasinsgatan ser vittnen hur två personer bryter sig in i en butik. Polisen är mycket snabbt på plats och lyckas gripa två män. Det är oklart vad de hade stulit. Männen är i 30-40-årsåldern.

01.14 Mellerud, trafikolycka
På länsväg 2143 i Mellerud har en bilist väjt för en älg och kört in i ett träd. De två personer som färdades i bilen fördes till Bäckefors sjukhus för kontroll.

03.16 Göteborg, drograttfylleri
På Björlandavägen stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 25-årsåldern som misstänks vara narkotikapåverkad. Han tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen