Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 oktober 07.44, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

23:34 Fylleri, Sundsvall
Polisen får samtal om en berusad man som sover inne på en bensinstation i Skönsberg. Mannen omhändertas med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer, och överlämnad till vården.

23:58 Fylleri, Kramfors
En patrull kontrollerar en man i Kramfors. Mannen omhändertas med stöd av LOB.

00:10 Narkotikabrott, Sundsvall
En patrull kontrollerar en man i centrala Sundsvall. Mannen medtas för provtagning. Han misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk.

00:42 Viltolycka, Örnsköldsvik
En bilist har krockat med en älg på länsväg 1069 i höjd med Klingre. Inga uppgifter om personskador och oklart om älgen skadades, då den lämnade platsen. Eftersöksjägare kontaktad för att leta rätt på djuret.

00:43 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till en adress i Johannedal där en man uppges ha blivit misshandlad. Mannen förs med ambulans till sjukhus med skador på en arm. Mannen vill inte medverka. Patrullen upprättar en anmälan.

05:02 Viltolycka, Örnsköldsvik
Ett tåg har krockat med en älg i höjd med Bredbyn. Älgen lämnade platsen och eftersöksjägare kontaktad.

07:26 Viltolycka, Ånge
En bilist har krockat med ett rådjur på länsväg 315 i Östvall. Inga personskador, men rådjuret dog i olyckan. Eftersöksjägare kontaktad.

07:43 Viltolycka, Sundsvall
En bilist har krockat med ett rådjur på länsväg 560 i Njurunda. Rådjuret dog i olyckan och eftersöksjägare kontaktad.

05:02 Viltolycka, Örnsköldsvik
Ett tåg har krockat med en älg i höjd mellan Gottne och Björnsjö. Markägaren kontaktas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen