Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 12 oktober 20:25

12 oktober 19.45, Uppdatering, Skövde

Angående förundersökning gällande mord på ett barn i 3-årsåldern.

På tisdagskvällen den 9 oktober inledde polisen en förundersökning gällande försök till mord efter att ett barn i 3-årsåldern kommit in till Skaraborgs Sjukhus med allvarliga skador. Under onsdagskvällen dödförklarades barnet och utredningen rubricerades om till mord.

En man i 25-årsåldern greps och anhölls senare misstänkt för mord. Denne person kommer under lördagen att begäras häktad för mord samt för grov misshandel. I dagsläget har denne person även delgivits misstanke om grov misshandel mot ett barn i 1-årsåldern i familjen.

Under fredagseftermiddagen har ytterligare en person varit anhållen och hörd i ärendet, denne person är i nuläget släppt.

I nuläget lämnas inga ytterligare uppgifter i ärendet, vi hoppas att detta respekteras.

 

Polisen Grova Brott, Skövde

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen