Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

13 oktober 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm.

01.02 Vårgårda, trafikolycka
En olycka med en cross inblandad inträffar på Stationsvägen. Föraren som är medvetslös körs med ambulanshelikopter till Sahlgrenska sjukhuset, oklart skadeläge. Crossen tas i beslag för teknisk undersökning. En anmälan skrivs.

01.11 Göteborg, trafikbrott
På Ringön ser polispatrull en personbil med tre personer i och bilen och föraren skall kontrolleras. Föraren stannar inte på polismans tecken och ett efterföljande påbörjas. Färden går mot Järntorget när efterföljandet avbryts. Bilen hittas strax senare vid Masthuggstorget och de tre personerna har lämnat bilen. Efter spårsökning kan tre män hittas och säkras. En man omhändertas för fylleri, en skall in och avtjäna straff och föraren grips misstänkt för bland annat grov vårdslöshet i trafik. Inga personskador finns uppgivna, den aktuella bilen bärgas.

01.22 Göteborg, skadegörelse
Polis kallas till Otterhälland där flera unga män skall sparka och slå på parkerade bilar. På plats hittas en blodig man, de övriga har sprungit från platsen. Den skadade mannen har blivit misshandlad, oklart skadeläge. Mannen som körs till Sahlgrenska sjukhuset misstänks för skadegörelse samt är utsatt för misshandel.  

01.31 Frändefors, stöld
Två män ses smyga runt i en trädgård och polis tillkallas. De två männen ses ta en släpkärra som de kopplar på bilen de kom i och åka från platsen i riktning mot Länsväg 2060 där de två männen senare kan gripas.  

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen