Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

13 oktober 08.24, Sammanfattning natt, Värmlands län

Det har varit en mycket lugn natt i hela Värmlands län.

Karlstad kl.01.19. Ringa narkotikabrott. En man i 40-årsåldern är misstänkt för att ha använt narkotika och resultatet på den genomförda provtagningen får visa om han har begått ett brott eller ej.

Sunne kl. 01.45. Rattfylleri.En bilist, en man i 30-årsåldern, stoppas och kontrolleras och misstänks för rattfylleri.

Arvika kl. 02.20. Ringa narkotikabrott. En kvinnan i 20-årsåldern är misstänkt för att ha brukat narkotika och resultatet på den genomförda provtagningen får visa om hon har begått ett brott eller ej.

Karlstad kl. 05.50. Inbrott. En person ringer till polisen och uppger att det har varit inbrott i en av Karlstad kommuns lokaler. Någon har krossat en ruta och på det sättet tagit sig in i lokalen. Det är i nuläget oklart om något har blivit stulet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen