Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 oktober 05.15, Sammanfattning natt, Jönköpings län

.

Regionsledningscentralen i polisregion Öst har under tiden 22:00-05:00 hanterat 219 händelser. I Jönköpings län greps en person misstänkt för misshandel.  En stor del av resursen har hanterat ordningsstörningar som uppkommit i samband med krogliv och berusning. 

Noterbart

Po Södermanland

Under kvällen anmälde en flicka i övre tonåren att hon utsatts för en våldtäkt i Nyköping. Brottet ska ha ägt rum inomhus .

Vid kl 02.00 inkom uppgifter om att en kvinna i 20års åldern utsatts för en våldtäkt i Katrineholm. Brottet ska ha ägt rum inomhus.

Po Östergötland

Vid klockan  tolv utsattes en student för ett personrån  vid Linköpings universitet.  Flera gärningsmän hotade målsägande som färdades på cykel. De försökte tilltvinga sig pengar men målsägande lämnade cykeln och sprang från platsen.  Gärningsmännen tog då hans cykel.

Po Jönköping

Vid halvtiotiden inkom uppgifter om misshandel  i Husqvarna. En man i 50-års ålders  greps för misshandel mot två kvinnor i 35 årsåldern . Brottet ägde rum i en bostad och målsägande och misstänkt  var bekanta med varandra.  En av målsägande fick uppsöka sjukvård för skador i ansiktet.

Vid kl 23:00 inkom uppgifter om personrån i område Torpa i Jönköping.  En man i 20års åldern var påväg hem då flera gärningsmän hotade honom med ett stickvapen och därmed avtvingade honom tillhörigheter, bla mobiltelefon.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen