Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 14 oktober 09:24

14 oktober 06.41, Trafikolycka, Vellinge

Lv100, mellan Höllviken och E6. Påkörd häst.

Polis kallas till platsen med anledning av en olycka mellan en bil och en häst. Hästen är enligt uppgift skadad och ligger kvar på platsen. Två personer som har suttit i bilen är ute och det finns inga uppgifter på några personskador. Det finns skador på bilen.

Lv100 är helt avstängd och en veterinär är kallad till platsen.

07.15 Lv100 är avstängd i båda körriktningarna.

07.30 Det är helt stopp i trafiken och polisen leder om trafiken. Enligt uppgift så står hästen upp nu. Skadeläget är okänt.

07.37 Veterinär och fordonsbärgare är på plats.

08.46 Vägen är öppen i norrgående körriktning. Det är fortfarande i stängt i södergående körriktning.

09.09 Trafiken flyter i båda körriktningarna. Hästen är avlivad och förd med djurambulans från platsen. Det finns inga personskador rapporterade och polisen har tagit upp en anmälan om trafikolycka. Hästen hade befunnit sig i en hage i närheten och har på okänt sätt kommit ut.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen