Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 oktober 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

22.31 Hylte, skadegörelse genom brand.
Ett vittne ser hur flera ungdomar gemensamt sätter eld på något som gör att det brinner rejält. Räddningstjänst samt polis till platsen, Dalgatan. Branden släcks och det visar sig vara kartonger som man roat sig med att elda upp. Patrullen skriver en anmälan och räddningstjänsten släckte förtjänstfullt.

00.03 Halmstad, våld och hot mot tjänsteman.
En patrull skall kontrollera en bil på Stenvinkelgatan då den står mycket olämpligt uppställd. I samband med detta kommer två män springandes mot patrullen och bråk uppstår. En av poliserna får en smäll från en av männen varför han grips. Strax därpå kommer det fram två ordningsvakter som berättar att även en av dem blivit slagen då de nekat en av männen tillträde till ett ölfik på platsen. Ingen behövde uppsöka sjukhus.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen