Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 14 oktober 13:43

14 oktober 07.51, Brand, Motala

Omfattande brand i garagelänga.

05.42 Det kom larm via SOS om att det brann i en garagelänga på Agneshögsgatan i Motala.

05.49 Polis på plats. Räddningstjänsten fanns då där.

06.39 Det är totalt 20 garage i en fristående länga. Tio av dem har förstörts i branden, övriga tio är rökskadade. En del fordon har kunnat räddas ur garagelängan.

07.40 Brottsrubriceringen är just nu mordbrand. Det är oklart hur branden startade, men när det är möjligt kommer polisen att göra en teknisk undersökning för att utreda om något brott är begånget. Det finns ingen misstänkt.

11.42 Polisens tekniker kom till den brandskadade längan för att fotodokumentera och se över brandplatsen. Det gick inte att göra någon närmare teknisk undersökning på grund av värmen i brandresterna.

Avspärrningen minskades ner till hälften. Totalt 17 bilar fanns i garaget, 7 av dem är totalförstörda och övriga har olika grader av rök- eller brandskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen