Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 oktober 08.25, Sammanfattning kväll och natt, Örebro län

Det har varit en lugn kväll och natt i länet enligt vakthavande befäl

ÖREBRO kl. 18.00. Grov misshandel, Vivalla. En man i 45-årsåldern blev rispad i magen med en kniv av en annan man. Den utsatta mannen behövde inte uppsöka sjukhus. Det finns ingen frihetsberövad i detta ärende.

KARLSKOGA kl. 21.40. Ofredande/förargelse, Bohult. Ungdomar som kört bil och spelat hög musik i området. Hög berusning på flera av personerna på plats. Ett par personer omhändertagna på grund av berusning, några personer har slagits med varandra men ingen anmälan är upprättad i samband med detta. Polisen var på plats vid flera tillfällen under kvällen.

ÖREBRO kl. 23.13. Inbrott/stöld, Vivalla. En person ringer till polisen och uppger att det har varit inbrott i deras bostad någon gång från klockan 20.00 och fram till det att man ringer polisen. Familjen har varit hemma, på nedervåningen, och under denna tid har någon okänd person tagit sig in genom ett fönster som stod lite på glänt på övervåningen. Personen har fått med sig en del elektronik. Familjen har inte märkt något av inbrottet förren de gick upp på övervåningen. Ingen person är misstänkt i detta ärende.

ÖREBRO kl. 02.18. Bilbrand, Vivalla. En personbil har brunnit på parkeringen. Det finns ingen naturlig orsak till att branden har startat och en anmälan gällande skadegörelse genom brand är upprättad. Ingen person är misstänkt i detta ärende.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen