Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 14 oktober 23.57

14 oktober 18.27, Misshandel, grov, Nybro

Bråk, Orrefors.

Polis och ambulans skickas till en bostadsadress i Orrefors, varifrån samtal kommer om att någon är skadad. Det verkar ha varit något bråk på adressen, och en uppges blöda. När polis och ambulans anländer finns två målsägande på adressen. En man kontrolleras av ambulans i en lägenhet, och han förs med ambulans till sjukhus. Ytterligare en man kontrolleras av ambulans, men det är i nuläget oklart om han behövde följa med för fortsatt vård.

23.47 Händelsen rubriceras som grov misshandel. Den misshandlade mannen ska ha blivit slagen i huvudet med någon form av tillhygge, och han är förd med ambualns till sjukhus. Hans skadeläge är oklart. Även misstänkt uppges ha haft skador, och fördes även han till sjukhus för kontroll. Det är dock i nuläget oklart vad som orsakat dessa skador. Förutom grov misshandel är han i samband med händelsen även misstänkt för olaga hot samt ringa narkotikabrott genom eget bruk. Lägenheten där misshandeln ägde rum är avspärrad av polis. Den misshandlade mannen är född -95, och den misstänkte -88.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen