Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

15 oktober 07.31, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

22:33 Narkotikabrott, Sundsvall
Polis beordras till en lägenhet i Johannedal efter samtal om bråk i en lägenhet. När patrull kommer till platsen visar det sig att bråket är verbalt. Personerna, en man och en kvinna, visar tecken på att vara påverkade av narkotika och medtas för provtagning. Kvinnan misstänks för ringa narkotikabrott för eget bruk och mannen för ringa narkotikabrott för eget bruk, samt innehav.

00:15 Rattfylleri, Timrå
En patrull försöker stoppa en bil i Vivsta. Föraren stannar inte och det blir ett kort förföljande innan patrullen får stopp på bilen genom att trycka den åt sidan. Föraren, en man, och passageraren, en kvinna, medtas för provtagning. Mannen misstänks för drograttfylleri, ringa narkotikabrott, grov vårdslöshet i trafik och olovlig körning. Kvinnan misstänks för ringa narkotikabrott. Bilen tagen i beslag med stöd av Trafikbrottslagen 7 § för att förebygga fortsatt brottslighet.

03:10 Rattfylleri, Sundsvall
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i Stenstan. Föraren, en kvinna, medtas för provtagning och förhör. Hon misstänks för drograttfylleri, grov olovlig körning och ringa narkotikabrott. Bilen tagen i beslag med stöd av Trafikbrottslagen 7 § för att förebygga fortsatt brottslighet.

06:20 Viltolycka, Sollefteå
En bilist har krockat med ett rådjur i Lappmon. Inga personskador, men rådjuret dog i olyckan. Eftersöksjägare kontaktad för att ta rätt på djuret.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen