Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

16 oktober 04.50, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Lugn natt i länet

Uppdatering gällande ärendet i Vetlanda som rubriceras som försök till dråp. Den man som greps i samband med brottet anhölls klockan 23.01 på måndagskvällen av jouråklagare.  

23:26 Österängen Jönköping. En man blev slagen och hotad utomhus. Han fick föras med ambulans till Ryhovs lasarett för vård. Flera patruller sökte i området och efter en del utredningsåtgärder kunde husrannsakan utföras i en lägenhet. Där anträffades två personer som kunde sättas i samband med den grova misshandeln och hoten. Personerna som är i dryga 20-års åldern greps och fördes till polishuset för förhör. Efter förhöret anhölls männen av jouråklagare. Tiden för anhållandet var klockan 03:50. Den drabade, målsäganden som är i 25-års åldern fick lämna sjukhuset under natten.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen