Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 16 oktober 21.53

16 oktober 19.42, Misshandel, Karlstad

En man är misstänkt för misshandel vid Långtäppan.

Flera personer ringer till polisen och uppger att en man misshandlat en annan man. Den som utfört misshandeln sprang från platsen. Under tiden ett vittne pratar med polisen uppger han att den utsatta mannen lämnar platsen.

Flera polispatruller åker till platsen och de träffar på en man som stämmer in på signalement på den person som utfört misshandeln. Han frihetsberövas som misstänkt för misshandel.

Den person som har blivit misshandlad har lämnat platsen och är i nuläget okänd.

Den frihetsberövade personen kommer att föras till polisstationen för förhör och därefter kommer en åklagagare fatta beslut om mannen skall vara fortsatt frihetsberövad eller ej.

Den frihetsberövade mannen är i 20-årsåldern.

UPPDATERING kl. 21.51

Vittnen på plats har namngett en person, en man 35-årsåldern, som skall ha blivit utsatt för misshandeln. Polisen kommer att söka upp honom för att få ytterligare information om vad som har hänt. Det finns i nuläget ingen information om den utsatta personen skall ha fått någon skada eller ej i samband med misshandeln.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen