Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

17 oktober 07.05, Misshandel, Gislaved

Man gripen för misshandel och olaga hot.

Polisen har under natten arbetat med ett ärende i Anderstorp, Gislaved. Strax före kl 22 utsattes tre killar i 15-årsåldern för misshandel och olaga hot. De hade mött två för dem okända män i 25-30-årsåldern utomhus. Den ena mannen skulle då ha slagit två av de yngre killarna och hotat med ett skjutvapenliknande föremål. Ingen blev allvarligt skadad. Detta ska ha skett på Ågatan i Anderstorp. Männen ska sedan ha gått till en bostad i närheten.

Polisen åkte dit och kunde gripa en man i 30-årsåldern. Han är bland annat misstänkt för misshandel, olaga hot, vapenbrott och narkotikabrott. Mannen togs med för provtagning. I bostaden hittades flera pistoler av soft air-gun-modell, som polisen tog i beslag.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen