Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

17 oktober 11.26, Sammanfattning vecka, Heby

Polisrutan v. 42 för Heby

                            Polisrutan för Heby kommun

En period som tyvärr inneburit många anmälningar. De flesta handlar om olika stölder. Det finns anledning att vara extra observant på främmande personer och bilar som är på ”fel plats vid fel tidpunkt”. Det är mycket viktigt att du ringer till Polisen och berättar om dina iakttagelser omedelbart. Sedan gör vi en bedömning av händelsen och i bästa fall finns det en polispatrull i närheten. Vi är alltid tacksamma för DIN hjälp och den kan leda till att vi kan förhindra brott och att tjuvar kan gripas.

Redovisning av några av de anmälda brotten som inträffat mellan den 4/10-17/10:

Heby: En körkortslös narkotikapåverkad bilförare har ertappats. Inbrott på Heby Värdshus, tjuvarna stal sprit. Bostadsinbrott i Sörby. Tjuven stal bl.a. smycken. En bil har stulits i samma by. Inbrott i garage på Allévägen. En man har hotat tjänstemän på Socialförvaltningen och även personal på Heby Gårdar. Mannen greps för brotten.

Tärnsjö: Inbrott i bil som var parkerad på Södra Storgatan. Inbrott i minst sju fritidshus på Per-Olsvägen och Östa Byväg. Inbrottstiden är troligen mellan den 14-15/10.

Östervåla: Två män är misstänkta för narkotikabrott. Inbrott i villa på Västerlånggatan. Inbrott på Zetterbergs Industrier. Tjuven har också brutit upp flera förvaringsskåp.

Harbo: Skadegörelse (krossad ruta) på en sommarstuga på Järpebovägen. Inbrott i förråd i Berga. Det stals bl.a. en röjsåg och en åkgräsklippare.

Vittinge: Inbrott i en verkstad på Lillbovägen. Tjuven tillgrep bl.a. verktyg.

Morgongåva: Två personer är misstänkta för häleri.

Om du vill komma i kontakt med mig är min mejladress olle.rehn@polisen.se
OBS! Om det handlar om pågående brott ska du ringa 112.

Olle Rehn

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen