Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 17 oktober 17.05

17 oktober 14.02, Rån, Karlskoga

Rån i apotek i centrala Karlskoga

En ensam gärningsman har genom att hota personal kommit över narkotoikaklassad medicin.

Efter rånet lämnade mannnen, som uppskattas vara ca 35 år, platsen gående i oklar riktning. Ingen blev skadad i samband med rånet.

Polis söker efter gärningsmannen, genomför en brottsplatsundersökning samt håller förhör med vittnen och målsägare.

UPPDATERING: Mannen uppges vara klädd i grå mjukisbyxor occh blå/svart luvtröja med röda detaljer på luvan. Han bar glasögon och hade någon form av stödskena på ena benet.

NY UPPDATERING KL 14:35: Kläderna som beskriv ovan är tillsammans med stödskenan anträffade på en toalett i Karlskoga centrum. Dessutom anträffades en rullstol på samma plats.

Personalen blev i samband med rånet hotade med en kniv.

Rättelse avseende klädsel: Över en svart luvtröja hade mannen en höftlång tunnare täckjacka som är blåsvart med troligen rött foder. Det som anträffats på toaletten är endast jackan och stödskenan.

Kl. 16:37 greps den misstänkte i sin bostad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen