Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 17 oktober 16:16

17 oktober 14.09, Trafikolycka, personskada, Umeå

Ersboda, personbil som kört in i ett träd.

Tre personer färdades i bilen och samtliga ska vara ute ur den. Polis, räddningstjänst och ambulans är kallade till platsen.

15.00
Polispatrull har varit på platsen och hållit förhör med vittnen till händelsen. Inga närmare uppgifter finns i nuläget.

15.29
Polispatrull på plats meddelar att bilen är bärgad. En polispatrull har begett sig till Norrlands universitetssjukhus för att höra de inblandade i olyckan.

16.15
I bilen färdades tre män i 20-årsåldern. Föraren misstänks för drograttfylleri och vårdslöshet i trafik. Som ett led i polisens förundersökning så har en teknisk undersökning av bilen har utförts direkt på plats av trafikpoliser med särskild kompetens.

För uppgifter kring skadeläge gällande de inblandade männen hänvisas till sjukvården, men enligt uppgift ska de inte vara allvarligt skadade.

Ärendet kommer att överlämnas till jourförundersökningsledare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen