Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

17 oktober 17.00, Bråk, Linköping

Bråk på Rusthållaregården avbröts av polisen.

14.55 inringare kontaktade polisen med anledning av oroligheter utomhus på Rusthållaregården i Linköping. Inringare sa till polisen att några personer slogs.

14.59 polisen är framme på Rusthållaregården med flera polispatruller.

17.05 polisen börjar nu bli klar på platsen. Ett antal personer har varit inblandade i någon typ av bråk. Polisen har avlägsnat två personer från området med stöd av polislagen för att förebygga brott. Två personer, en man i 40-årsåldern samt en man i 25-årsåldern är medtagna till polisstationen för provtagning och förhör, misstänkta för ringa narkotikabrott. 40-åringen är även misstänkt för brott mot knivlagen eftersom han bar på en kniv. 25-åringen är även misstänkt för innehav av narkotika.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen