Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 oktober 07.18, Sammanfattning natt, Örebro län

Enligt vakthavande befäl har det varit en lugn natt i länet.

FELLINGSBRO kl.22.11. En man i 40-årsåldern blev gripen som misstänkt för stöld genom inbrott i en butik. Det var butiksägaren själv som anträffade mannen i butiken. Mannen försökte undkomma genom att kasta sig ut genom ett fönster och tillfogades då en del skador varför han fördes till sjukhus för vård av skadorna. Efter förhör beslutades det att mannen skulle försättas på fri fot.

ÖREBRO kl. 23.42. Personrån. Två killar i 15-årsåldern blir hotade av två för dem okända personer i Adolfsberg. De skall ha visat upp ett knivliknande föremål för killarna och tilltvingat sig deras mobiltelefon för att därefter försvinna från platsen. Det finns inga misstänkta i detta ärende.

ÖREBRO kl. 00.35. En bilist, en man i 18-årsåldern, misstänks har kört bil i påverkat tillstånd i centrala Örebro. Bilisten fick följa med för provtagning och resultatet på det provet får visa om han har gjort sig skyldig till drograttfylleri eller ej.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen