Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 oktober 07.27, Sammanfattning natt, Värmlands län

Det har varit en lugn natt i Värmlands län enligt vakthavande befäl.

KARLSTAD kl. 22.30. En bilist, en man i 20-årsåldern, misstänks ha kört bil i påverkat tillstånd. Bilisten fick följa med patrullen för provtagning och resultatet på det provet får visa om han gjort sig skyldig till drograttfylleri eller ej.

HAGFORS kl. 23.20. Två personer har hotat personal i en butik i Hagfors, man skall ha visat upp ett knivliknande föremål. Man tilltvingar sig en okänd summa pengar och försvinner från platsen. Det finns ingen misstänkt i detta ärende.

KARLSTAD kl. 01.10. En bilist, en man i 40-årsåldern, misstänks ha kört bil i påverkat tillstånd. Bilisten fick följa med patrullen för provtagning och resultatet på det provet får visa om han har gjort sig skyldig till drograttfylleri eller ej.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen