Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 oktober 18.02, Arbetsplatsolycka, Linköping

Två män lindrigt skadade i arbetsplatsolycka.

15.33 Polis och ambulans larmades till en arbetsplatsolycka på Åkerbogatan i Linköping. Någon skulle ha fått en bula i huvudet. Personen var vaken och talbar.

15.54 Polis på plats. Det var två män som hade skadats i samband med ett monteringsarbete, där ett tungt föremål föll på männen. Den ena fick en bula och en mindre sårskada i huvudet, den andra fick ont i en axel. De är i 30- respektive 40-årsåldern. Ambulans var på plats men bedömningen var att ingen behövde föras till sjukhus.

Polispatrullen dokumenterade omständigheterna på platsen, höll förhör, och upprättat en anmälan om vållande till kroppsskada genom arbetsplatsolycka.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen