Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 oktober 22.04, Rån övrigt, Västmanlands län

En person slår sönder ett HVB-hem och tvingar till sig en bil.

En gärningsman i 18-årsåldern går bärsärk på ett HVB-hem i Hallstahammar och kör därifrån i en stulen bil. Resan tar slut i en korsning på riksväg 66 där gärningsmannen kör av vägen efter att varit nära att krocka i en korsning i Surahammar. När föraren som han höll på att krocka med vill undersöka hur det gick blir föraren knivhotad och avtvingad sitt fordon.

Gärningsmannen misslyckas dock med att köra vidare i det tillgripna fordonet och försöker stoppa  andra bilar ute på vägen och tar sig till slut in i ett fordon som kör honom ett par kilometer från korsningen till en ny plats där han försöker stoppa fler fordon men kan gripas av polis innan han lyckas.

Mannen anhölls i natt och är misstänkt för flera brott.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen