Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 oktober 07.03, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Enligt vakthavande befäl har natten varit lugn i länet.

BORLÄNGE, Hönsarvet kl. 00.22. Skadegörelse. En anmälare hör högljudda ungdomar och därefter glaskross. Polisen kan konstatera att en ruta på en byggnad är krossad. Ingen misstänkt i detta ärende.

BORLÄNGE, Yttermora kl.01.56. Misshandel. En man i 20-årsåldern blir misshandlad av en jämnårig man som den utsatte känner till namn. Den utsatte mannen fick uppsöka sjukhus med skador på näsan. Han skall ha blivit skallad av den misstänkte mannen. Ingen är frihetsberövad i detta ärende.

SÄTER, Orrsta kl 02.27. Inbrott i bostad. Någon har tagit bort låset till ytterdörren och på det sättet tagit sig in i fastigheten. I nuläget är det oklart om något har blivit stulet. Ingen misstänkt i detta ärende.

RÄTTVIK, Vålsveden kl. 02.32. Inbrott i en industrifastighet. Oklart hur man har tagit sig in i byggnaden och det är även oklart om något stulits. Ingen misstänkt i detta ärende.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen