Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 19 oktober 13:23

19 oktober 11.37, Arbetsplatsolycka, Örebro

En person har blivit påkörd av en truck i Marieberg.

SOS-Alarm meddelar att en person har blivit påkörd av en truck vid ett företag i Marieberg. Personen uppger smärta i ett smalben.

En ambulans är på väg till platsen och en polispatrull kommer att undersöka saken.

UPPDATERING kl.12.33

En person, en man i 25-årsåldern, skall ha varit ensam i en byggnad på platsen när olyckan skedde. Det är i nuläget oklart vad som egentligen har hänt. En polispatrull kommer att åka till sjukhus, dit mannen har förts med ambulans, för att försöka få fram information om vad som har hänt.

UPPDATERING kl.13.22

Mannen arbetade själv i en lokal och skulle ta ner en mindre truck från en lastpall. Trucken får då bakvikt och ramlar över mannens ben och han får fraktur på ett av benen.

En anmälan om arbetsplatsolycka kommer att upprättas, det är i nuläget oklart om någon kommer att misstänkas för ett brott eller ej.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen