Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 02 oktober 06:34

02 oktober 05.51, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Vakthavande vid RLC summerar en lugn polisiär natt i länet.

Dagens presstalesman är Tommy Nyman och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

01.04 Vänersborg, grov misshandel
Ambulans och polis kallades till Restad gård där två personer varit inblandade i ett knivbråk. Ambulans tar hand om de två skadade på platsen. En av dem har bara ytliga skador och den andra ett knivhugg i ena axeln. Båda körs till sjukhus. En av de båda männen grips senare på sjukhuset misstänkt för grov misshandel. En kniv är också tagen i beslag.

02.48 Mellerud, rattfylleri
På Storgatan stoppade en polispatrull en bil för kontroll. Föraren som var en man i 40-årsåldern misstänks för rattfylleri. Han fick följa med för provtagning.

03.31 Göteborg, rattfylleri
Ett vittne ringer polisen från Haga. Vittnet ser hur en man tagit sig in i en grävmaskin och kört den en kortare sträcka. Mannen lämnar sedan maskinen gående. I det skedet anländer polispatrull som kan omhänderta mannen som är i 30-årsåldern. Han misstänks för rattfylleri och olovligt brukande.

03.52 Borås, inbrott
Polis kallas till Sandared där en villaägare sett någon lysa med ficklampa i dennes garage. På plats kan polispatrull gripa två män som misstänks för att ha tagit sig in i garaget. Brytverktyg tas dessutom i beslag. De båda gripna männen är i 40-årsåldern.

04.09 Göteborg, brand
Räddningstjänst och polis larmas till Köpmansgatan där det enligt uppgift brinner i en byggnadsställning som är rest mot en husfasad. Räddningstjänsten släcker en mindre brand i byggställningen och några byggpallar. Polispatrull på plats skriver en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet. Ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen