Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

02 oktober 08.08, Sammanfattning natt, Värmlands län

Ett urval av nattens händelser i Värmlands län.

Kl.23.45. Älgolycka Hagfors. en bilist har kört på en älg på Rv62 i Norra Råda. Fronten på bilen blev rejält skadad men ingen person skadades. Älgen försvann från platsen och en jägare ringdes ut för att söka efter älgen.

Kl. 01.09. Trafikbrott Karlstad. En bilist stoppas och kontrolleras på Orrholmen. Bilisten, en man i 40-årsåldern,  misstänks för olovlig körning alternativt grov olovlig körning.

Kl. 03.22. Brand i bil Karlstad. En bil börjar brinna under färd i Härtsöga. Ingen person skadades vid händelsen och bilen bärgades från platsen.

Kl. 03.54. Inbrott Filipstad. En väktare ringer om att det har varit inbrott i en lokal på Hantverksgatan i centrum. Ingen person var kvar på plats när väktare kom dit och det gick inte heller att säkar några spår. Det är i nuläget oklart vad det var för en lokal som blivit utsatt för inbrottet. En anmälan upprättas gällande brottet.

Utöver detta har ett antal trafikkontroller genomförts utan något att anmärka på. Det har även varit en del viltolyckor med rådjur inblandade.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen