Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

02 oktober 09.05, Sammanfattning natt, Örebro län

Ett urval av händelser i Örebro län.

Kl. 22.47. Trafikbrott Örebro. En bilist stoppas och kontrolleras i Näsby. Föraren, en man i 25-årsåldern, misstänkts för grov olovlig körning.

Kl. 23.00. Skadegörelse Örebro. En ruta har krossats på en dörr in till Virginska gymnasiet. Tre ungdomar har setts på platsen men när patrull kom dit fanns det inga personer kvar. En anmälan gällande skadegörelse är upprättad.

Kl. 23.03. Skadegörelse Örebro. En soptunna har brunnit i Vivalla. En person har hört en smäll och därefter en brand från en större soptunna. En anmälan gällande skadegörelse är upprättad. Det är i nuläget oklart vad som har orsakat branden.

Kl. 23.43. Ofredande Karlskoga. En polisptrull avvisar några motorburna ungdomar från Bohult då de spelar väldigt hög musik och stör de boende i området. Ingen anmälan upprättad.

Kl. 01.03. Rattfylleri Kumla. En bilist stoppas och kontrolleras på Rv50 i höjd med Brändåsen. Föraren, en man i 30-årsåldern, kan misstänkas för drograttfylleri, grov olovlig körning samt ringa narkotikabrott.

Kl 03.54. Olovlig körning Karlskoga. En patrull stoppar och kontrollerar ett fordon och föraren, en man i 55-årsåldern, kan misstänkas för olovlig körning. 

Kl. 04.23. Inbrott  Örebro. En väktare kan konstatera att det skett ett inbrott hos ett företag på Krontorpsgatan. En eller flera okända personer har tagit sig in genom ett fönster. När polisen kommer till platsen kan man inte hitta någon obehörig i lokalen och det går inte heller att säga om något har blivit stulet. En anmälan är upprättad om händelsen.

Utöver detta har det bland annat varit några få viltolyckor, inga med personskador.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen