Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 02 oktober 15:51

02 oktober 10.35, Brand, Sundsvall

Bredsand, brand i flerfamiljshus

Det brinner i ett höghus.

Polisen bistår räddningstjänst. Ett område runt aktuell fastighet har spärrats av så att räddningstjänst kan arbeta på platsen.

Uppsamlingsplatser har upprättats på adresser intill fastigheten.

Kl 12:00

I nuläget finns inga uppgifter om att någon ska ha skadats i samband med branden.

Uppdatering 15:45

Arbetet fortgår på brandplatsen och polisen fortsätter samverka med räddningsledaren. Samtliga boende är evakuerade och det finns ingen uppgift om att någon kommit till skada. Brandplatsen kommer att vara avspärrad och bevakad över natten, bland annat på grund av rasrisk. Det innebär också att de boende för närvarande inte kan återvända till sina bostäder.

- Det har varit en väldigt god  samverkan under insatsen mellan alla inblandade myndigheter, Röda korset, försäkringsbolag med flera, säger Marcus Grahn som är polisens insatschef på platsen.

En anmälan är upprättad, rubricering är uppskjuten i avvaktan på utredning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen