Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 02 oktober 20:26

02 oktober 17.05, Rån, Växjö

Centrala Växjö. Rån mot frisörsalong.

5-6 gärningsmän rånar en frisörsalong i centrala Växjö. Samtidigt passerar två lediga poliser platsen och bevittnar skeendet, där misshandel pågår och stickvapen är synligt. Polis larmas till platsen.

När gärningsmännen lämnar frisörsalongen, sker en konfrontation med de båda lediga polismännen. En av polismännen möts med våld men har inga allvarliga skador som en följd av våldet. Gärningsmännen flyr springande från platsen.

När polispatruller anländer, kan snart en misstänkt gärningsman gripas i närområdet men övriga gärningsmän är just nu på fri fot.

I nuläget är rånbytet av okänd art. Ärendet rubriceras som rån samt våld mot tjänsteman.

Uppdatering kl. 20.25: Vid brottstillfället var det mycket folk i rörelse i området. Polisen vill be allmänheten om hjälp och önskar komma i kontakt med vittnen till händelsen eller om man har andra uppgifter som kan vara viktiga för utredningen.

Ring Polisens växel på 114 14 och begär Polisens regionledningscentral Syd. Berätta att det gäller iakttagelser i samband med aktuell händelse.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen