Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 02 oktober 18:13

02 oktober 17.12, Försvunnen person, Vadstena

Polisen söker försvunnen 89-årig kvinna. KVINNAN ÄR ÅTERFUNEN

17.00 Polisen söker efter en försvunnen äldre kvinna. Kvinnan sågs senast i sin lägenhet på Backegatan i centrala Vadstena, vid klockan 07.30 på tisdagen.

Polisen har påbörjat sökinsater i och omkring kvinnans bostad. Även andra kontroller har gjorts, men hittills utan resultat.

Kvinnan är 89 år, cirka 158 centimeter lång och väga cirka 75 kilo. Kvinnan uppges ha lite svårt att gå och hon bär hörapparat. Kvinnan är kortklippt och har håret i en bakåtstruken frisyr. Hon hade vid försvinnandet med sig en grå väska och var eventuellt klädd i en grå/grön jacka av vaxad modell. På fötterna hade hon eventuellt ett par svarta skor med lite lack på.

Polisen behöver nu allmänhetens hjälp och tar tacksamt emot tips och iakttagelser som gör att kvinnan kan hittas. Den som har tips att lämna ombeds att kontakta polisen på 114 14 eller 112.

UPPDATERING:

18.03 Kvinnan har återfunnits välbehållen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen