Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 02 oktober 22:13

02 oktober 20.15, Trafikolycka, smitning från, Forshaga

Trafikolycka vid avfallsanläggningen i Löved vid Rv62 väster om Forshaga.

Initialt vaga uppgifter om vad som hänt och hur många fordon som är inblandade. Två personer sägs ha "stuckit" från platsen medans en kvinna ska finnas kvar. Oklart skadeläge.

Polis och räddningstjänst till platsen.

UPPDATERING: I stort sett samtidigt som denna olycka anmäldes en smitningsolycka strax söderut. Det var i närheten av korsningén med Lv729 in mot Forshaga som anmälaren uppger sig ha blivit omkörd på fel sida varvid motparten körde in i höger sida på anmälarens bil.

Efter kollisionen fortsatte den andra bilen Rv 62 norrut.

Då räddningstjänsten anlände till avfallsanläggningen stod en övergiven bil kvar. Mycket talar för att det är samma bil som orsakade båda olyckorna.

Flera polispatruller, bl.a.a hundförare på väg till platsen.

UPPDATERING KL 22:05: En man i 35-åråldern gripen strax före kl 22 efter att en hundpatrull anträffat honom en bit norr om olycksplatsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen