Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 oktober 08.11, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser, klockan 00-07.

00:20 Fylleri, Umeå
Polis beordras till en adress på Grubbe efter samtal om en högljudd fest. När patrullen kommer till platsen lämnar några personer adressen. Patrullen pratar med lägenhetsinnehavaren.

01:01 Misshandel, Umeå
Polis beordras till en krog i centrum där en man blivit avvisad av en ordningsvakt. Den avvisade mannen uppger att han skadat en handled i samband med detta och skjutsas till sjukhus för kontroll. En anmälan om misshandel upprättas.

01:38 Ofredande/förargelse, Lycksele
Polis beordras till Södermalm där det spelas hög musik från bilar. Patrullen pratar med personer på plats som lovar att sänka volymen.

01:45 Misshandel, Umeå
Polis beordras till ett kårhus på universitetsområdet där några personer bråkar. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om misshandel.

01:58 Ofredande/förargelse
En patrull bötfäller en man som urinerar i centrala Umeå.

02:12 Trafikbrott, Lycksele
En patrull bötfäller en kvinna som kör på gågatan i centrum.

Under natten har en handfull personer omhändertagits med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen