Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 20 oktober 11:19

20 oktober 09.08, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser, klockan 00-07.

00:37 Trafikbrott, Sundsvall
En patrull stoppar en taxi i Nacksta. Föraren överskred rådande hastighetsbegränsning och hade inte med sig sin taxilegitimation. Patrullen upprättar en anmälan.

00:42 Rattfylleri, Sundsvall
Polisen får samtal om en bil som färdas vingligt i Kvissleby. En patrull kontrollerar föraren, en kvinna, som misstänks för grovt rattfylleri.

01:02 Misshandel, Örnsköldsvik
Polis beordras till en adress utanför Örnsköldsvik där en kvinna uppger att hon blivit slagen av en man. När polis kommer till adressen är det lugnt. Patrullen skjutsar kvinnan till sjukhus för vård och upprättar en anmälan.

01:08 Rån, Sundsvall
Polis beordras till Stenstan där en kvinna blivit rånad av två män. Männen ska ha hotat henne med ett vapenliknande föremål och kommit över smycken och pengar. Männen lämnade platsen, men tappade ett busskort med namn. Under morgonen har polisen gjort en husrannsakan på en adress och gripit två män, båda i 20-årsåldern, misstänkta för rån.

Uppdatering 11:15
Männen anhölls av åklagare efter förhör.

01:14 Skadegörelse, Sundsvall
En patrull beordras till en hamburgerrestaurang i Birsta där en gäst slagit sönder en ruta. Patrullen upprättar en anmälan om skadegörelse.

01:16 Misshandel, Örnsköldsvik
Polis beordras till ett hotell där en man uppger att han blivit slagen av en annan man. Patrullen upprättar en anmälan.

01:32 Ofredande, Sundsvall
En kvinna uppger att hon blivit sexuellt ofredad i en taxi i Sundsvall. Patrullen upprättar en anmälan.

02:18 Misshandel, Timrå
Polis beordras till Timrå efter samtal om bråk i en taxi. Ingen person vill medverka. Patrullen upprättar en anmälan.

02:31 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till en krog i Stenstan efter samtal om slagsmål. Två personer grips misstänkta för misshandel.

02:38 Ofredande, Sundsvall
Ordningsvakter tar kontakt med polisen om en man som ofredat en kvinna på en krog. En anmälan om ofredanden och olaga hot upprättas.

04:23 Misshandel, Sollefteå
Polis beordras till ett hotell i Sollefteå där en man slagit flera personer. Patrullen upprättar anmälan om ringa misshandel och ofredande. Mannen omhändertas meds stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen