Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 oktober 12.16, Rattfylleri, Gnosjö

Rattfyllerist stoppades med spikmatta.

11.33 I samband med att flera patruller var ute och letade efter en bil som observerats i samband med försök till inbrott i en båt i Bredaryd, Värnamo, mötte man en annan bil som man bestämde sig för att stanna. Den senare bilen drog då från platsen och ett kortare förföljande inleddes.

11.37 Den flyende bilen körde rakt över polisens spikmatta strax utanför entrén till High Chaparral, på väg 619. Kort därefter stannade bilen och en patrull fick föraren under kontroll. Föraren blåste positivt i polisens sållningsinstrument och är misstänkt för bland annat rattfylleri alt. grovt rattfylleri, vårdslöshet i trafik samt för att ej ha stannat på polismans tecken. Ingen person kom till skada i samband med händelsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen