Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 20 oktober 14:27

20 oktober 13.21, Brand, Malmö

Rökfylld lägenhet, Nobelvägen.

Polis, ambulans och räddningstjänst åker till Nobelvägen med anledning av en rökfylld lägenhet. En person har tagit sig ut och ses över av ambulanspersonal. Räddingstjänst går in i lägenheten och polis spärrar av Nobelvägen under tiden som fastigheten kontrolleras. Det är inledningsvis oklart vad som har inträffat.

Uppdatering: En man som befann sig i aktuell lägenhet förs till sjukhus med ambulans för kontroll efter att ha andats in rök. Det finns ingen uppgift på att fler personer har befunnit sig i lägenheten.

14.25: Polis har lämnat platsen och avspärrningen är hävd. Branden tros ha uppstått på grund av oaktsamhet. Rubriceringen är in nuläget inte fastställd.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen