Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

21 oktober 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm.

16.27 Trollhättan, brott mot vapenlagen
På Hovslagaregatan ser en inringare en person med skyddsväst och med vad som ser ut att vara ett vapen. Polis gör en husrannsakan på platsen och gods tas i beslag, flera personer kontrolleras varav två omhändertas. En anmälan skrivs.

20.45 Trollhättan, skadegörelse
På Hedenängsvägen brinner en bil, räddningstjänst släcker. En anmälan om skadegörelse genom brand skrivs.

20.46 Trollhättan, skadegörelse
På Furulundsvägen brinner två bilar, räddningstjänst släcker. En anmälan om skadegörelse genom brand skrivs.

20.50 Trollhättan, skadegörelse
På Skillnadsgatan brinner två bilar och en husvagn, räddningstjänst släcker. En anmälan om skadegörelse genom brand skrivs.

20.58 Trollhättan, skadegörelse
På Strömsbergsvägen brinner två bilar, räddningstjänst släcker. En anmälan om skadegörelse genom brand skrivs.

01.03 Göteborg, drograttfylleri
När polis skall stoppa en personbil för kontroll springer två personer från innan den stannat och bilen fortfarande är på rull. Bilen rullar in i en husvägg. Föraren kan säkras omgående och passageraren säkras strax därefter. Föraren som är född 2003 misstänks för drograttfylleri och olovlig körning.

03.19 Lidköping, trafikolycka personskada
En personbil voltar på Länsväg 187 Lovene, en person körs med ambulans till sjukhus, oklart skadeläge. En anmälan om trafikolycka skrivs.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen