Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

21 oktober 07.11, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser, klockan 00-07.

00:49 Ofredande, Umeå
Polis beordras till en krog i centrum där en kvinna blivit sexuellt ofredad av en man. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan. Mannen är berusad av avvisas från centrum.

01:53 Misshandel, Umeå
Ordningsvakter på en krog i centrum har envarsgripit två män misstänkta för misshandel. Männen ska ha slagit en man inne på krogen och den misshandlade fördes med ambulans till sjukhus med skador i ansiktet. De misstänka männen, som är i 25-30-årsåldern, grips av polis misstänkta för grov misshandel.

02:33 Misshandel, Umeå
Polis beordras till Vasagatan där två män blivit misshandlade. Den misstänkte gärningspersonen lämnade platsen. I centrala stan, strax efter klockan 03, uppmärksammar en patrull i en man som stämmer in på signalementet. Mannen, som är i 35-årsåldern, grips misstänkt för misshandel, samt grov misshandel. Han läggs in för tillnyktring.

02:36 Rattfylleri, Skellefteå
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i Bergsbyn. Föraren, en man, misstänks för rattfylleri.

03:11 Misshandel, Umeå
Polis beordras till en adress utanför Umeå där en kvinna uppger att hon blivit slagen av en man. Mannen och kvinnan har en relation till varandra. Kvinnan behöver inte uppsöka vård. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan om ringa misshandel.

05:31 Stöld/inbrottt, Åsele
Ett larm går från Vindelns folkhögskola. Ett fönster är trasigt, men det är oklart om något är tillgripet. En anmälan upprättas. En brottsplatsundersökning genomförs under förmiddagen.

Utöver detta har ett flertal personer omhändertagits med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen