Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 21 oktober 09:48

21 oktober 07.52, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Natten i Jönköpings län har varit relativt lugn.

Ett 50-tal ärenden har hanterats av polisen sedan 23-tiden i går kväll.

Klockan 01.48 upptäckte en polispatrull som rörde sig genom centrala Jönköping till fots att ordningsvakter utanför en restaurang omhändertagit en person. Det visade sig vara en man i 30-årsåldern som utanför restaurangen hamnat i bråk med och skallat en jämnårig man. 30-åringen greps misstänkt för misshandel.

04.28 Begav sig flera polispatruller till en bostad i Nässjö, där tre personer hotade en person som befann sig inne i bostaden med någon form av tillhygge. Tre personer greps misstänkta för grovt olaga hot samt skadegörelse, då de även kastat sten mot bostaden så att flera fönsterrutor gått sönder.

Uppdatering kl 09.45

De tre männen som greps i Nässjö under tidig morgon har nu samtliga tre anhållits, på sannolika skäl misstänkta för grovt olaga hot.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen