Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 22 oktober 15:52

22 oktober 13.02, Arbetsplatsolycka, Malmö

Rökutveckling från toalett, Kirsebergsskolan, Malmö.

Samtal inkommer till polisen via SOS att det är rökutveckling från en toalett på Kirsebergsskolan och att det hörts någon smäll. Polis. räddningstjänst samt ambulans skickas till platsen.

I nuläget oklart vad som hänt. Räddningstjänsten har mätt i toalettutrymmet efter farliga substanser. Inga explosiva mättes. Dock utslag på något basiskt, ev kaustisksoda.

En anställd på skolan har förts till sjukhus med ngn form av skada. Polispatrullen lämnat platsen och kört till sjukhuset för att samtala med den skadade.

Uppdatering

Patrullen klar på sjukhuset. Händelsen kommer att avrapporteras som arbetsplatsolycka. En vaktmästare i 60-årsåldern har skadats i ögonen. Händelsen har inträffat i en toalett som enbart vaktmästaren disponerar.  Den skadade vaktmästaren som befinner sig på sjukhuset har ej gått att höra.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen