Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 22 oktober 19:57

22 oktober 19.13, Rattfylleri, Motala

Kvinna körde rattfull.

18.04 Polis larmades om en misstänkt alkoholpåverkad bilförare. Samtalet gällde en person som tankat på en bensinstation på Vintergatan i Motala och polis åkte mot platsen.

18.25 Polis kontrollerade fordonet och föraren fick blåsa i polisens sållningsinstrument. Utandningsprovet visade positivt för alkohol och föraren, en kvinna i 50-årsåldern, togs med till polisstationen för provtagning och ytterligare utredningsåtgärder. Kvinnan är misstänkt för rattfylleri och grov olovlig körning.

Även passageraren i bilen, en man i 25-årsåldern kontrollerades. Mannen togs med för provtagning och ytterligare utredningsåtgärder. Mannen är misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen