Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 23 oktober 06:56

23 oktober 05.55, Sammanfattning natt, Västra götalands län

God morgon här presenteras ett urval av nattens händelser i länet.

Dagens presstalesperson är Tommy Nyman och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

23.15 Ale, brand
Räddningstjänst, ambulans och polis kallades till en lägenhet i Älvängen. Det brann i lägenheten och en man är körd i ambulans till sjukhus för vård. Okänt skadeläge för den skadade mannen. Enligt initiala uppgifter har branden startat i en tv apparat. En anmälan om brand utan misstanke om brott.

23.18 Göteborg, olaga intrång och skadegörelse
En lastbil körde in på en terminal i Bäckebol för att lossa sin last. När lastbilens port öppnas hoppar en man ut från lastutrymmet. Lastbilen har kört från Skåne till Göteborg utan stopp. Polis söker efter mannen i anslutning till terminalen men han hittas inte. Skadegörelse har skett på delar av lasten som bestod av styckegods. Inget gods saknas dock från lasten. Anmälan om skadegörelse och olaga intrång.

23.44 Trollhättan, personrån
En man som just hämtat ut en försändelse med en jacka värd cirka 9000 kr stoppades i sin portuppgång på Kronogården av två maskerade män i 20-årsåldern. De slog och puttade omkull honom och tog postpaketet som innehöll jackan. Inget vårdbehov av den utsatte mannen. Polisen sökt i området efter de två rånarna men ingen har gripits.

00.54, rattfylleri, Bengtsfors
I Billingsfors stoppade en polispatrull en bil för kontroll. Föraren som var en man i 20-årsåldern misstänks för rattfylleri. Han fick följa med för provtagning.

01.50 Göteborg, inbrott
Med en bil forceras en port till ett företag på Långedragsvägen. Inne i lokalen stjäls en bensindriven större motorkap. Bilen som körts in i porten har försvunnit från platsen. Det var en silverfärgad Saab 9:5 som bör ha krockskador i fronten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen