Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 23 oktober 08:16

23 oktober 06.49, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Lugn natt i Jönköpings län. Rättelse: fel sjukhus nämndes i tidigare text.

Polisen i Jönköpings län har hanterat 40 ärenden mellan kl 22 och 06. En person har gripits, mer information om det nedan. Natten har på det stora hela varit mycket lugn.

23.07 Larm kom om att en bilist hade kört i diket efter att ha väjt för vilt, på Kulltorpsvägen, Värnamo. Föraren skadades inte, djuret sprang till skogs. Polisen misstänker inget brott.

01.58 En man som satt inlåst på arresten i Eksjö polishus för att nyktra till, blev våldsam mot arrestpersonal. En arrestvakt blev misshandlad och förd till sjukhus. Skadorna ska inte vara allvarliga. Mannen, som är i 25-årsåldern, är misstänkt för våld mot tjänsteman och försök till våld mot tjänsteman.

02.05 Polisen fick samtal från akuten i Värnamo. En kvinna som verkade ha blivit misshandlad fanns där tillsammans med en man. Mannen greps, misstänkt för misshandel, sexuellt ofredande och ringa narkotikabrott. Kvinnan hade lindriga skador. Det råder oklara omständigheter i ärendet. Mannen är i 25-årsåldern och förnekar brott. Kvinnan är i 45-årsåldern.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen